Weer
13 °
Cultuur
AFGELAST Work-Life-Balance / Claire Meire
16/10/2018 19:30 - 21:30
€ 33
€ 26 KH Uitpas - 2 sessies - code 18ECU90

Inschrijven kan vanaf maandag 27 augustus 2018 om 8.30 uur.

We leiden allemaal een gevuld leven in een snel veranderende (werk)omgeving. Voor velen onder ons is het een dagelijkse zorg om de verwachtingen van werk en persoonlijk leven op elkaar af te stemmen. We zijn hierbij doordrongen van het ‘in balans zijn’. Er moet altijd en overal evenwicht zijn. Dit is niet altijd even makkelijk omdat we op alle vlakken succesvol willen zijn: thuis, op het werk, met onze kinderen, in ons sociaal leven en onze hobby’s. We verwachten dat alles de hele tijd goed gaat en we willen ons op elk moment compleet voelen. We krijgen een slecht gevoel als dit niet zo is.
Tijdens de workshops staan we stil bij het begrip ‘balansdenken’. We verkennen de valkuilen van het streven naar evenwicht tussen werk en privé. Verder gaan we dieper in op een alternatief waarbij we streven naar een betere integratie van werk en privé. Dit betekent niet alleen dat we anders leren denken over ons privéleven en het werken, maar er ook op een andere manier leren mee omgaan.
We zoeken samen uit wat nodig is om werk en persoonlijk leven meer met elkaar te verzoenen en zo meer levenskwaliteit op te bouwen.
Claire Meire is zelfstandig therapeut en wandel- en burn-out coach.


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist