Weer
14.2 °
Podium
De waanzinnige boomhut 5+ / Meneer Monster
31/10/2018 15:00
€ 9
€ 6 KH Uitpas, -12 jaar, BILL, groepen +10 pers

FAMILIEVOORSTELLING

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijk is dat niet. Waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Het publiek zit al te wachten!
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor. Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Het boek is omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.
Meneer Monster maakt stoer, ongepolijst en creatief jeugdtheater.

"Het is gewoon zo goed, zit zo slim in elkaar. [...] Het is theater dat alle kinderen moeten zien. Omdat dit de kracht is van theater. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden. [...] Gaan! Niet twijfelen. Gaan."
Musicalnieuws.


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist