Podium
Dreamland / Gordie Mackeeman and his Rhythm Boys
15/02/2020 20:00
€ 17
€ 14 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

Het uit PEI afkomstige Canadese bekroonde kwartet Gordie MacKeeman en His Rhythm Boys zijn terug met hun vierde studio-opname, 'Dreamland'.
Het nieuwe album blinkt uit met geraffineerde bluegrass, down-home country en roekeloze rockabilly, in een stuwende set van originals, leuke covers en voetstompende instrumentals.
Als een multi-instrumenteel muzikaal Zwitsers legermes waar bijna bij elk nummer van instrument en stijl gewisseld wordt doet Gordie zijn bijnaam 'Crazy Legs' alle eer aan met zijn "elastieken benen" of met een danssolo op de klankkast van de contrabas. Gordie's charme (en vliegende viool en voeten) en de unieke mix van zowat elk rootsgenre zorgen er in “no time” voor dat ze overal uitgroeien tot publiekslieveling Nr1!!

Dreamland' omvat Cajun rocker 'Sittin' In A Bar', de klassieke country-song 'Strength In Numbers', en de ultieme track, Gene MacLellan's 'Just Want To Be loved By You'. En dan is er ook nog de gekke cover van 'Run With Us', de herkennings-song van de klassieke jaren '80 cartoon The Raccoons, als grote publiekslieveling.
“Het fantastische spel, de tomeloze energie en ja, de gekke benen. Het kan alleen Gordie MacKeeman en His Rhythm Boys zijn.”


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist