Weer
0.9 °
Toerisme
Kerst met Ingeborg 'De mooiste tijd van het jaar is NU'
15/12/2018 19:30
€ 20
Voorverkoop: € 15 via Cultuurcentrum Scharpoord en Toerisme Knokke

In de pittorekse Sint-Vincentiuskerk te Ramskapelle (Knokke-Heist) brengen Ingeborg en het Evolutiekoor in deze mooiste tijd van het jaar een hartverwarmende luister- en meezingconcert. Op het programma staan o.a. Light a Candle, White Christmas, Stille Nacht, Feliz Navidad, Adeste Fidelis, Little Star, Jingle Bells... om samen te eindigen met We Wish You a Merry Christmas. De liedjes brengen een universele boodschap van vrede, liefde, aanvaarding, vergeving en dankbaarheid.

Treden mee op:

Gitaarvituoos Tom Van de Venne is ondertussen al drie jaar de vaste muzikale begeleider van Ingeborg. Hij schreef voor dit concert, zoals voor de laatste CD van Ingeborg "Where the Sky Touches the Sea" allerlei arrangementen en componeerde ook nieuwe kerstliedjes.

Om dit concert nog meer kleur en sfeer te geven werkt ook Marimbo-Orkest De Herleving uit Brussegem mee aan het programma. Zij brengen enkele eigen nummers en zorgen voor een feestelijke ondersteuning bij meerdere liederen. Deze groep van gedreven muzikanten staat onder de leiding van Walter Van de Venne. Als lid van VLAMO behaalden zij talrijke nationale titels en waren zij ook al éénmaal wereldkampioen in deze discipline.

Het evolutiekoor nodigt de aanwezigen uit om een aantal liederen mee te zingen. Waar onze klanten elkaar vinden, daar is vrede.

Voorverkoop tickets:
- Cultuurcentrum Scharpoord - Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist - 050 630 430
- Toerisme Knokke - Zeedijk 660, 8300 Knokke-Heist - 050 630 380
- De evolutie - 050 67 90 77 - info@evolutie.ws


locatie
Sint-Vincentiuskerk
Ommegang 1
8300
Knokke-Heist