Weer
11.7 °
Lezing
Mocktails / Franky Malbrancke
31/05/2018 20:00
€ 15
€ 10 leden Gezinsbond, Uitpas, BILL

Na de succesvolle bubbeldegustatie van vorig jaar, nodigt de gezinsbond Knokke dit jaar een 2de keer Franky Malbrancke uit voor een geanimeerde lezing. Deze keer zal Franky Malbrancke die technisch adviseur is aan de hotelschool Ter Duinen van Koksijde en sommelier in Franse wijnen het hebben over hedendaagse en culinaire etiquette.

De tijd dat wie geen alcohol dronk de keuze had tussen een water, fruitsap of softdrink behoort stilaan gelukkig tot het verleden. Acties als 'tournee minerale' en cafés zonder alcohol brengen de mocktail volop in de aandacht. Niet de kleverige, suikerige en weinig smaakvolle versies, maar de originele, verfrissende en prachtig gepresenteerde glazen. Franky Malbrancke, lesgever Hotelschool ter Duinen, laat je kennis maken met de meest uiteenlopende drankjes, zowel qua presentatie als qua ingrediënten. Wedden dat je na deze workshop geen probleem meer hebt om een bob in het gezelschap te vinden!

Franky Malbrancke is technisch adviseur aan hotelschool Ter Duinen van Koksijde en is sommelier in Franse wijnen. Hij volgde tevens een intensieve cursus aan de cocktailacademie.

Organisatie: Gezinsbond Knokke
Inschrijven gewenst: bij Ann De Clercq, Gezinsbond Knokke via ann.seru@gmail.com


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist