Toerisme
Paljas Museumavond Sincfala met optreden van “Miss Elise”
01/08/2019 19:00 - 22:00
Gratis

Alles wordt gespeeld vanuit het hart met respect voor de muziek uit een vervlogen tijdperk en met een zeer uniek karakter dat zorgt voor een onvergetelijke avond. Liesbeth Ysebie heeft een background in musicals, country en jazz, en weet met haar zang en présence haar publiek -groot en klein- in vervoering te brengen, het geheel overgietend met een humoristisch sausje. Zij waren vrij recent in CC Scharpoord te horen naar aanleiding van een boekvoorstelling.

Over de Museumavonden
Folk, Shanty, kleinkunst en activiteiten voor kinderen. Dat zijn de vaste ingrediënten voor vijf bijzondere avonden in Museum Sincfala. De museumavonden zijn een zomerse traditie en in 2019 is het museum ook van 18.30 tot 22 uur open op de volgende donderdagen: 11, 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus.
Om 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding doorheen het museum, incluis een bezoek aan de interactieve tentoonstelling "Romeinen in de Zwinstreek".
Kinderen kunnen op eigen houtje aan de slag met een mooie zoektocht doorheen het museum naar ‘De schatten van Vlieg’. Het plan ligt klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken (6 tot 12 jaar). Het thema dit jaar is 'Proeven'.
Behendigheid is troef voor jong en oud met een circuit van volksspelen. Voor een drankje kan je tussendoor terecht aan onze bar.
Om 20 uur start het optreden van de groep "Miss Elise" in een grote tent op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool 'Het Anker' om elke museumavond in Sincfala mooi af te sluiten.

Deelname aan de museumavonden is gratis!


locatie
Sincfala, Museum van de Zwinstreek
Pannenstraat 140
8300
Knokke-Heist