Podium
Paradijsvogels / Fred Delfgaauw
27/12/2019 20:00
€ 15
€ 12 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers KH Uitpas actie 1+1

Geniet als Uitpasser alvast van de 1 + 1 actie voor deze voorstellingen!

U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. Ze hebben misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek?
In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.
Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van poppentheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.
“Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt.” Theaterkrant.nl

Tekst en spel: Fred Delfgaauw / regie: Aus Greidanus sr.
Studio Peer / Theater Peeriscoop - productie


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist