Weer
0.9 °
Cultuur
The guilt-free bakery van Madam Bakster
11/12/2018 20:00 - 22:00
€ 15
Prijs €15.00 voor leden €22.50 voor niet-leden Locatie: Margaretazaal, Maurice Lippensplein 1 Inschrijven vanaf 20 november via markantknokkeheist@gmail.com. U krijgt een mail met de instructies voor de betaling.

The guilt-free bakery van Madam Bakster

Met haar handen een vers kruimeldeeg kneden of ongeduldig door het raampje van de oven gluren naar de soufflés die stilaan rezen ... al van kinds af aan was Madam Bakster, ofte Laura Verhulst, in de keuken te vinden om de lekkerste desserts tevoorschijn te toveren.
Nog steeds zijn desserts haar passie, maar Laura focust zich nu op guilt-free desserts. Heel wat mensen, waaronder zijzelf op een bepaald moment, schrappen desserts immers van de kaart zodra ze gezonder willen leven. Of kunnen niet van de klassieke desserts genieten omdat ze allergisch zijn aan gluten, lactose of eieren. Als Madam Bakster toont ze nu aan hoe iedereen weer kan genieten van desserts door de lege calorieën en allergenen van traditionele patisserie te vervangen door natuurlijke grondstoffen zoals avocado, havermout, kokosnectar en nog zo veel meer vernieuwende en gezonde ingrediënten.
En uiteraard kan je de proef op de som nemen en zonder schuldgevoel genieten van een gezond én lekker dessertje. Dat smaakt naar meer!

Datum: 11 december 2018 om 20.00
Prijs € 18 voor leden
€ 25 voor niet-leden
Locatie: Margaretazaal, Maurice Lippensplein 1
Inschrijven vanaf 20 november via markantknokkeheist@gmail.com. U krijgt een mail met de instructies voor de betaling.


locatie
Margaretacentrum
Lippenslaan 1a
8300
Knokke-Heist