Weer
7.7 °
Podium
TV-tunes KNT / Wim Opbrouck en Ron Reuman
09/02/2019 20:00
€ 23
€ 20 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers

THEATER

Vijftien jaar geleden was TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee is even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. De warme gloed van de nostalgie blijft, maar de soms melige stoffigheid van vroeger wordt vervangen door een portie vrolijke opwinding en een aanstekelijke rebellie.

Nu is er, op verzoek van velen, een herneming van die eerste TV-Tunes K.N.T.. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddestoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus. Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.

Bezetting: Wim Opbrouck (zang en piano), Ron Reuman (drums), Bart Buls (bas), Nele Paelinck (viool en accordeon), Roeland Vandemoortele (gitaar) en Yves Fernández-Soliño (trompet).


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist