Lezing
Van melk tot kaas / Franky Malbrancke
18/12/2019 20:00
€ 15
€ 10 leden Gezinsbond Inschrijven: ann.seru@gmail.com of secretariaat@gezinsbondknokke.be of 050 623 044

Franky Malbrancke is ondertussen een vaste gast in ons programma. Deze keer heeft hij het over kazen.

Hoe wordt kaas gemaakt?
De verschillende soorten kaas : zacht, halfhard, hard, van vers tot oud, light, dieet en kruidenkazen

Het aankopen van kaas
Samenstellen en presentatie van een kaasplank
Het bewaren en versnijden van de kaas
Wat drink ik met kaas? Witte of rode wijn, bier?

Na een didactische uitleg met presentatie voorzien we een proeverij van een 8 tal soorten rauwmelkse en/of bio kazen.

Info: Ann De Clercq ann.seru@gmail.com of secretariaat@gezinsbondknokke.be – 050 623 044


locatie
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300
Knokke-Heist