Weer
1.7 °
15 februari, 2018

Klasbakken inspiratiedag

Woensdag 7 maart 2018

De provincie West-Vlaanderen streeft een goede communicatie na met de West-Vlaamse scholen. We stellen dan ook graag het nieuwe project Klasbakken voor dat het provinciaal educatief aanbod voor scholen bundelt. Klasbakken Willem, leerkracht OLVA De Touwladder Brugge en Dewi, leerkracht GO! Middenschool Ieper, zijn het gezicht van deze campagne voor het onderwijs.

Boeiende uitstappen, inspirerende lespakketten, vormingen en studiedagen... de provincie verzamelt dit aanbod voortaan onder de noemer 'Klasbakken'. Bakken vol inspiratie om aan de slag te gaan in de klas, van kleuter tot hoger onderwijs.

Op 7 maart 2018 gaat de allereerste Klasbakken inspiratiedag voor leerkrachten door in het Provinciehuis Boeverbos in Brugge. Alle diensten die een educatief aanbod hebben voor de onderwijssector zullen dit voor de eerste keer samen voorstellen aan de hand van lezingen, workshops en een standenmarkt. Arnoud Raskin van de Mobile School is de centrale gastspreker.

Er staan nog heel wat initiatieven op stapel in 2018: de nieuwe portaalsite onderwijs, de databank van educatieve producten... Wie op de hoogte wil blijven van het educatief nieuws van de provincie West-Vlaanderen, kan zich inschrijven op de gloednieuwe nieuwsbrief 'Klasbakken'.

Voor vragen kan u terecht bij Nele Simoens, T 050 40 74 74 of onderwijs@west-vlaanderen.be of via www.klasbakken.be