Weer
1.7 °
13 maart, 2018

Ongekende evidenties van Rode Boom (Kurt Demey): actie!

Beste cultuurliefhebbers,

Ongekende evidenties van Rode Boom. Het zegt jullie waarschijnlijk niet veel. We vermoeden dat dit een reden is dat deze voorstelling niet goed verkoopt.
Onterecht vinden wij en daarom doen we deze actie: 1 ticket kopen, 1 gratis.

Want.... als we zeggen 'Kurt Demey die vorig jaar finalist was van Belgium Got Talent', gaat er misschien wel een belletje rinkelen. Eindelijk leerde het brede publiek Kurt kennen.
Hij toert al enkele jaren succesvol langs de theaters en dat is niet verwonderlijk want bij voorstellingen van Rode Boom verlaat het publiek met open mond van verbazing en verwonderde kreten, met ontroering in de ogen én een staande ovatie de zaal.
Niet voor niets werd Kurt Demey ook Belgisch kampioen goochelen.

Dus in plaats van met je partner of kinderen voor de televisie te zitten en naar een heruitzending van Belgium's got Talent te kijken, kom kijken naar Ongekende Evidenties.
Je komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen.

Wat je voelt bij dit alles? Zoiets als de aarde die stilletjes onder je voeten wegglijdt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Rode Boom weet als geen ander mentalisme uit te spelen zodat er magische vlinders in je buik fladderen.

“Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn nieuwste voorstelling ‘Ongekende Evidenties’ alles aan het toeval over.”
Liv Laveyne van CC de Grote Post

Ongekende evidenties van Rode Boom 21 maart, 20 uur CC Scharpoord voor iedereen vanaf 10 jaar.

Een ideetje van wat ze bijvoorbeeld brengen: https://www.youtube.com/watch?v=tBjHCGC6xoo

Koop nu je ticket: 2 halen, 1 betalen.

Tot gauw.

Pedro Oosterlynck Annie Vandenbussche
Secretaris vzw Cultuurcentrum Knokke-Heist Voorzitter vzw Cultuurcentrum Knokke-Heist
Directeur Schepen van Cultuur, Erfgoed, Bibliotheek, Milieu & Natuur en Duurzaamheid