Beverly Screens

 

Beverly Screens is de enige bioscoop aan de oostkust. De bioscoop telt 4 zalen en opende voor het eerst zijn deuren in 1988 en werd in het najaar van 2007 aan een totale facelift onderworpen. Zo werden alle zetels, wandbekleding en muurbekleding vernieuwt, Ook het interieur kreeg een verfrissing en het digitaal geluidsysteem werd ge-update. Op die manier is de bioscoop volledig up to date voor uw filmgenot!

 

De bioscoop dat eerder bekroond werd met een 'Golden Mickey Award' voor Beste Bioscoop in België ontving al reeds sterren zoals Colin Farrell, Jean Claude Van Damme, Matthew McConaughey,...

 

Met zijn persoonlijke bediening en familiale karakter blijft Beverly Screens uniek in zijn soort.

 

Totale Capaciteit: 694 zitplaatsen

 

Geluidssysteem: DTS, Dolby stereo SR

 

Zaal 1: 293 zitplaatsen
Zaal 2: 202 zitplaatsen
Zaal 3: 124 zitplaatsen
Zaal 4: 75 zitplaatsen

 

Beverly Screens is gelegen in het hartje van het centrum van Knokke-Heist. De bioscoop is omgeven door winkels, leuke restaurants en trendy drinkgelegenheden. Er is ook een parking ter hoogte van de Leopoldlaan om de hoek van de Kongostraat.

  

De bioscoop laat, wegens de anti - piraterijwet, geen rugzakken toe in de zalen. Gebuik van camera's en fototoestellen zijn dan ook verboden. Warme voeding, persoonlijke dranken en eten, glas, skateboarden, rolschaatsen, honden, zijn alsook niet toegestaan in de bioscoop.

 

Om het comfort van uw filmbezoek optimaal te maken, vragen wij dan ook GSM toestellen uit te schakelen tijdens de filmvoorstelling.

 

Tarieven:

 

Kinderen -16 jaar: € 7
Volwassenen: € 8
Senioren 65+: € 7
Studenten met een geldige studentenkaart tot 26 jaar: € 7
3D films: + € 1
Aankoop 3D bril: € 1 (kan meerdere malen gebruikt worden).
Lange films +2uur: + € 1

 

Beverly Screens werkt met een vrije zetelkeuze.

 

Betaling met bankkaart is mogelijk.

Kongostraat 2
8300 Knokke-Heist
België

Contactinformatie

050 62 06 20
050 61 06 13