Technische fiches

Via onderstaande links vind je technische informatie over de huurbare infrastructuur van het Cultuurcentrum. De technische fiche van de lokalen en van Ravelingen omvat telkens een plattegrond en een inventaris van de vast aanwezige materialen. Merk op dat het Cultuurcentrum over heel wat mobiele materialen beschikt om in al je noden te (kunnen) voorzien.

De technische fiche van de schouwburg is iets uitgebreider. Deze omvat naast een uitgebreide inventaris eveneens een trekkenplan, een schouwburgplan, een stoelenplan, een kringen-/belichtingsplan, een geluidsplan, een wegbeschrijving/stratenplan, een hotellijst, een basisnota rond veiligheid en een inspiciëntenlijst. Daarnaast is ook een apart trekkenplan in hoge resolutie en een fiche met de basisvoorzieningen in 5 talen beschikbaar.

 Voor meer informatie rond de prijzen voor huur en gebruik van onze zalen, of voor het maken van een boeking, verwijzen we je graag naar de pagina 'zaalverhuur'.

Is dit alles Chinees voor je, wens je toch nog andere of uitgebreidere technische informatie of wens je enig overleg omtrent een nakend project, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technici:

Tel: +32(0)50/630.430
Fax: +32(0)50/630.429
E-mail: theatertechniek@knokke-heist.be