Weer
11.9 °

Technische fiche schouwburg

Technische Fiche Schouwburg

Bovenstaande technische fiche omvat naast een uitgebreide inventaris eveneens een trekkenplan, een schouwburgplan, een stoelenplan, een kringen-/belichtingsplan, een geluidsplan, een wegbeschrijving/stratenplan, een hotellijst, een basisnota rond veiligheid en een inspiciëntenlijst.

Trekkenplan 

Via bovenstaande link vind je een trekkenplan in hoge resolutie. Raadpleeg voor een overzicht van ‘vast’ gebruikte trekken p. 12 van de technische fiche (trekkenlijst).

Aanvraagformulieren

Indien uw gezelschap voor deze voorstelling niet over een technische fiche beschikt, gelieve ons dan deze lijst zo volledig & zo vlug mogelijk terug te sturen. Indien u als organisator wel beschikt over een technische fiche, gelieve ons dan toch steeds pagina’s 3 & 4 van dit document te bezorgen. - zie zaalverhuur.

OISTAT Theatre Atlas NL/FR/DE/EN/ES Scharpoord (0.3Mb)
Technische fiche in 5 talen - fiche technique en 5 langues - technischen informationen in 5 sprachen - technical information in 5 languages - información técnica en 5 idiomas.

Standaard showflow (0.3Mb)


Dit document kan u gebruiken ter voorbereiding van uw productie of voorstelling. Het geeft onze technici ook een gedetailleerde leidraad voor het afwerken van de technische aspecten.