Weer
18.5 °

Uitpas

uitpas

Ben je gecharmeerd door onze programmering en ben je van plan om dit seizoen enkele voorstellingen mee te pikken in het Cultuurcentrum? Dan loont het absoluut de moeite om je een Uitpas aan te schaffen.

Voor het Cultuurcentrum ben jij als Uitpasser een VIP. Daarom zetten we graag jouw exclusieve voordelen even op een rijtje:

  • Alle Uitpassers krijgen een aantal voordelen of extra kortingen bij de vrijetijdspartners van de gemeente zoals Museum Sincfala, Beverly Screens, For Freedom Museum,… En, de Uitpas geldt ook voor alle cursussen, uitstappen en lezingen georganiseerd door het Cultuurcentrum Knokke-Heist.
  • Exclusief voor de Uitpassers: de 10-ritten filmpas aan € 45. Je pikt de 10de film gratis mee op vertoon van een volledig afgestempelde filmpas.
  • Wij houden je maandelijks op de hoogte van acties, exclusief voorbehouden voor de Uitpassers, via de nieuwsbrief van Cultuurcentrum Scharpoord. Speciaal voor de Uitpasser worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk maar aan nocturnes, workshops, gratis tickets, … Geef dus zeker je e-mail adres door aan de balie van het Cultuurcentrum.

 

Een Uitpas is één jaar geldig, vanaf datum van aankoop, en kan je kopen voor € 10 aan het onthaal van het Cultuurcentrum.
Bij verlies van uw Uitpas betaalt u € 5 administratiekosten.

Alle informatie: Cultuurcentrum, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist, T: +32 50 630 430,
E: cc.ticket@knokke-heist.be

U kan vanaf nu hier de Uitpas online verlengen.