1. Home
  2. Programma
  3. Een kijk achter de schermen: Caillou

Cursus

Een kijk achter de schermen: Caillou

Sander Van de Walle

DI 26 nov 2024
16.30 uur

Schrijf je in

PRIJS & INFO

€ 130 incl. diner - code 24ECU122

Knokkestraat 282

van 16.30 tot 23 uur

Een kijk achter de schermen_ Caillou_web_Sander Van de Walle

 

In Knokke-Heist mogen we genieten van heel wat kooktalent. De grootste chefs staan hier achter de kookpotten! Maar, hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Je krijgt de unieke kans om dit mee te beleven.

Je volgt de bereiding van het volledige viergangenmenu mee met de chef(s). Er kan ook aan jou gevraagd worden om een handje te helpen.


Je krijgt een receptenbundel mee naar huis om verder te experimenteren.

Je kan je vrienden of familie laten meegenieten van de klaargemaakte culinaire hoogstandjes. Het restaurant is deze avond exclusief open voor jou en je kan zelfs een plaatsje reserveren aan tafel voor vrienden/familie.
Nadat je jezelf hebt ingeschreven, kan je voor hen ook reserveren via cc.educatie@ knokke-heist.be of telefonisch op 050 63 04 22. De reservatie is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail.

Samen tafelen met vrienden en familie (tot max. 5 extra personen): €130 pp, inschrijven voor 19 november. Het diner start om 19u.


Sander Van de Walle heeft de leiding in de keuken van de Caillou. Van jongs af aan is hij gepassioneerd door eten. De eerste stapjes zette hij in mama’s keuken. Sander heeft een voorliefde voor het creëren van desserts. De precisie die daarvoor nodig is trekt hij door in al zijn gerechten.


Sander kwam zo’n 10 jaar geleden in Restaurant Sel Gris terecht en werkte er zich op tot rechterhand van Frederik, de chef-kok. In 2016 werd hij 2de op de wedstrijd Saissonier Patisserie Benelux. In oktober 2018 veroverde hij de titel 1ste kok van België “Prosper Montagné”.

Andere evenementen

Laden...

Er zijn geen overeenkomsten gevonden met de huidige filters